Laden Evenementen

Van Idee tot Business Model Canvas…

Van Idee tot Business Model Canvas…

Date:

15 november @ 18:00 - 20:30

Cost: €180

Innoveren doe je zo!

Voortdurend vernieuwen is de boodschap. Ondernemers moeten innoveren om elke dag opnieuw de perfecte service te bieden voor hun klanten én om mee te zijn met de veranderingen in de markt. Deze eerste sessie barst van de trends, evoluties en (waar mogelijk Vlaamse) voorbeelden van 

ondernemingen, businessmodellen en verrassende producten en diensten. Al deze inspiratie kaderen we in een praktisch 4-stappen innovatiemodel.

Nieuwe ideeën bedenken

Alles draait om de ervaring en de beleving van de klanten. Dat is exact waar de tweede sessie rond draait. Aan de hand van heel wat praktische voorbeelden en met eenvoudige, maar erg effectieve technieken, vertalen we behoeften van klanten naar nieuwe concepten en ideeën.

Innovatie in de praktijk

Nieuwe ideeën zijn leuk, maar innovatie gaat natuurlijk verder. Hoe zet je die nieuwe ideeën om in de praktijk? Hoe maak je van jouw idee een sterk concept en hoe overtuig je anderen om het mee met jou te gaan realiseren? We werken de beste ideeën van de afgelopen sessies uit tot een concreet businessmodel.Zo maak je, gedurende de 3 sessies het proces van (pré-)idee tot businessmodel door. Misschien ontstaat er wel een nieuw businessidee? Bovendien krijg je een ruimer en sterker netwerk van ondernemers, gemotiveerde werknemers én studenten erbovenop.

Details

Date: 15 november

Time:

18:00 - 20:30

Cost: €180

Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Website: http://ikinnoveer.be/academie/van-idee-tot-business-model-canvas

Organisator

Organizer Name: VLAIO

Website: www.vlaio.be

Locatie

Venue Name: Eurostar @HangarK
Address: Nelson Mandelaplein 2
Kortrijk, 8500 België
+ Google Maps
Website: www.hangark.be
Share this event